16-11-2017

Ikke den hurtigste

Ja, jeg må jo nok erkende at det der med at huske at skrive herinde, det er jeg ikke så god til. Det kan være jeg skal prøve at skemalægge det lidt, så jeg bliver lidt bedre til det.

Det sidste årstid er der sket en masse i vores liv, hvilket nok også er årsagen til at jeg ikke har fået skrevet så meget som jeg ønsker.
For et år siden fik min far konstateret kræft. Det hele gik meget hurtigt ned ad bakke og i marts sov han ind og fik fred.
Han havde selv besluttet at han ikke ville have mere kemo til sidst. Han fik det simpelthen så dårligt af det.
Efter den episode er det lige som om man lige skal vænne sig til sit "nye" liv og så komme igang med det.
Det tror jeg vi er ved at være nu ...

D. 1. maj skal vi være bedsteforældre igen. Viktor skal have en lillesøster og det glæder vi os alle meget til.
Det var dejligt med noget at glæde sig til igen.

Og hvad sker der så ellers i mormors liv? 
Tjo.. Lige for tiden er jeg meget optaget af min Bullet Journal. 
Egentlig er det ikke noget nyt for mig at fører kalender, den er bare aldrig blevet kaldt en Bullet Journal før.
Men lige nu er det jo meget hipt og "nyt" at gøre det, som mange har gjort i mange år og jeg er en af dem, som også har ladet mig få ny inspiration fra BuJo-verdenen.

Vil du se mere omkring Bullet Journal, så kan jeg anbefale denne danske Facebook-gruppe HER og en udenlandsk, som du finder HER

Ud over Bullet Journal, så går en del af min tid med at lytte til PodCast. Det er ikke noget jeg har gjort før, men jeg hørte om denne skønne "Happy"-PodCast, som jeg bare måtte undersøge og det er jeg altså glad for. Den har så mange skønne tips og tricks om hvordan man bliver gladere (Jeg ser nu ellers normalt mig selv som et glad menneske) og hvordan man får mest muligt ud af sit liv og sin hverdag på en positiv måde.
Giv den et lyt HER. Jeg tror ikke du vil fortryde.

Og så tror jeg at jeg vil lade dette være ordene for i dag. Nu vil jeg skynde mig at hive min BuJo frem og skrive endnu et indlæg ind i den, så jeg får holdt siden her ved lige.

Hav en dejlig dag.