03-07-2017

En svaghed for hobbysager

Mormor her har en svaghed for hobbysager.
Det helt nye er Traveler's notebooks.
Og hvad er det så? Spørger I nok.

Det kan være lidt svært at forklare, da det er et bredt emne og folk bruger det forskelligt, men meget kort fortalt er det en bog (med notebøger), man kan skrive i, tegne i, planlægge i osv.

Prøv at tage et kig her og få en idé om hvad det bl.a. er.
Hvis du stadig er nysgerrig på området bagefter, så lav en søgning på "Traveler's Notebook" på YouTube, Google osv. Du vil finde en masse spændende ting.

Nå, men det er altså det nye jeg har kastet mig over her hjemme. Jeg har bestilt en i standart størrelse (Som er af de størrer) og en i Passport (Som hører til i den lille afdeling). Jeg skal nok vise dem når de kommer hjem.
De er bestilt her. De har simpelthen de flotteste TNs (Traveler's Notebooks).

Også på Etsy vil du kunne finde en masse shops, som forhandler TNs og alle mulige ting der kan bruges dertil.

Nu hvor jeg så endelig har fået bestilt mig nogle TNs, så skulle jeg naturligvis have et fint kit, til at dekorere bøgerne med inden i. Ellers bliver det jo bare en almindelig kedelig notesbog og den går ikke.

Det er grunden til at jeg har dette fine Planners Anonymous-skilt på bloggen i dag. Jeg er nemlig blevet fuldgyldigt medlem af Planners Anonymous 

😀

De har lavet det lækreste Seaside-kit og det måtte jeg have. Så nu er jeg medlem og får et kit hver måned. Nå ja, får og får. Køber et kit, så.
Tjek deres side ud og hvis du gør det igennem linket herunder, så får du desuden 10% på første køb og hvem vil ikke gerne have rabatter.
Se den her.

Nu sidder jeg så bare tilbage her og føler mig som et lille barn før juleaften. Jeg venter på mine TNs, som nu er på vej fra Ukraine og mit kit, som først bliver afsendt (from over there) d. 15/7.

Jeg vender tilbage når tingene er modtaget.

Till then: Hav en fabelagtig sommer...